Nyheder

Fik da godt nok den bedste start på dagen.

Pludselig stod der en palle med mange lækre sager fra Kruuse. Hvilken overraskelse.

TUSIND TUSIND TAK!! Både til Brian og alle Jer andre hos Kruuse.

Så gik turen endnu engang til internatet i Warszawa.

 

Vinteren har været temmelig kold med frostgrader på ÷20 grader. Men takket være nogle gode isolerede hundehuse, masser af lune dyner og tæpper, og god mad hver dag, hr alle hundene klaret sig igennem kulden.

En del var blevet adopteret i Polen, men mange nye var også kommet til. Snart vil flere af hundene komme til adoption, og forhåbentlig få et godt hjem i Danmark.

 

Så hold endelig øje med både facebook og vores hjemmeside. Det ville være dejligt at få bilen fyldt med adopterede hunde, når transporten igen går til Polen i juli måned.

GADEHUNDE.DK HAR IKKE MIDLERNE TIL AT BETALE INDSAMLIGSNÆVNET

Da gadehunde.dk har været i kontakt med Indsamlingsnævnet ser vi os desværre nødsaget til at lukke delvis ned for vores hjemmeside, samt for delvise oplysninger på Facebook.

 

Indsamlingsnævnet kræver betaling, hvis vi oplyser om salg af merchandice, oplyser omkring økonomisk støtte til indsamling af førstehjælp til hundene, til nye hundehuse mv. Altså alt det du/I og vi gør for at hjælpe gadehundene.

 

De beløb vi kan indsamle til hundene, kan ikke stå mål med omkostningerne til Indsamlingsnævnet og vi kan ikke leve op til deres krav om, hvad vi må og ikke må oplyse om på siderne.

 

Vores motto er, at ALT!!!!!! hvad du/I indbetaler skal gå ubeskåret til hundene. Og sådan skal det blive ved med at være. Derfor er vi nødt til, midlertidigt at lukke delvis ned for hjemmeside og Facebook. Men vi arbejder på højtryk for at omstrukturere vores sider, så vi hurtigst muligt kan komme videre med det det handler om, nemlig at hjælpe gadehundene.

 

I vil stadig på hjemmesiden www.gadehunde.dk kunne se, hvilke dejlige hunde der er til adoption. Ligeledes vil der være oplysning om foreningens arbejde og om, hvordan vi alle kan hjælpe, så hundene får et godt liv, som de virkelig fortjener. På Facebook vil vi også fortsat informere om hunde til adoption.

 

Har du/I spørgsmål, så skriv endelig til pia@gadehunde.dk og hun vil svare Jer på bedst mulige måde.

 

Vi er meget kede af situationen - og håber på Jeres forståelse.

 

Sammen hjælper vi flere!!!

Mange potedask fra www.gadehunde.dk

 

 

Se nedenstående - det er hvad det hele handler om!

At finde gode hjem til gadehundene og at støtte internatet i Warszawa,

så hundene får et nogenlunde tåleligt ophold, så længe de skal være der.

Det har kun kunnet lade sig gøre på grund af Jeres hjælp og at alle i foreningen

samt vores mange hjælpere arbejder gratis.

 

Hvis vi skal betale for at få lov til at hjælpe gadehundene til et bedre liv

- så giver det ingen mening at drive en non-profit forening.

Gadehunde.dk - pia@gadehunde.dk - Kontonr.: 1551 10520509 - MobilePay: 22830140